Ostali sportovi

Kraj ere: Tom Brady napustio Patriotse, vjerojatno potpisuje za Tampa Bay

Matej Kačan • utorak, 17.03.2020.
Kraj ere: Tom Brady napustio Patriotse, vjerojatno potpisuje za Tampa Bay

Tržište slobodnih igrača u NFL-u je u punom zamahu nakon potpisivanja novog kolektivnog ugovora, a glavna vijest dana je službena objava da legendarni Tom Brady neće potpisati novi ugovor sa svojim New England Patriotsima...

U nedostatku sportskih aktivnosti je zasigurno jedno od najzanimljivijih područja u svijetu sporta NFL liga i njezino tržište slobodnih igrača koje je uhvatilo svoj puni zamah. Tako stupce američkih medija osim koronavirusa pune i potpisi te razmjene igrača američkog nogometa.

Tako je službenim izjavama i priopćenjima glavnih aktera postalo službeno ono što se očekivalo mjesecima - Tom Brady napušta svoje New England Patriotse nakon 20 godina. 42-godišnji quarterback neće potpisati novi ugovor s Patriotsima te traži novi klub.

Njegova nova ekipa će po nekim američkim novinarima biti Tampa Bay Buccaneersi, a po navodima bi se potpis trebao dogoditi već u srijedu. Uz Tampu Bay se kao glavni favoriti za potpis legendarnog QB-a izdvajaju Los Angeles Chargersi koji traže QB-a nakon što su najavili da neće pregovarati sa svojim dosadašnjim bacačem Philipom Riversom.

Brady je u Patriotsima igrao od 2000. godine do kraja netom završene sezone, a u 20 godina je osvojio čak šest Super Bowl naslova, a četiri puta je bio najkorisniji igrač finala. Osvojio je i tri MVP naslova te je kao ključni igrač dinastije Patriotsa stekao titulu ponajvećeg NFL igrača u povijesti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!