Košarka

Gobert o simptomima koronavirusa: 'Izgubio sam njuh i okus'

Matej Kačan • nedjelja, 22.03.2020.
Gobert o simptomima koronavirusa: 'Izgubio sam njuh i okus'

Prvi NBA igrač za kojeg je službeno objavljeno kako je zaražen virusom COVID-19, Rudy Gobert je na svojim društvenim mrežama objavio napredovanje svoje bolesti i simptoma...

Francuski košarkaš Rudy Gobert koji je bio prvi NBA igrač koji je pozitivno testiran na koronavirus i zbog čijeg je nalaza obustavljena NBA sezona ponudio je nove informacije o svojoj bolesti i simptomima na svom Twitter profilu.

Gobert je napisao kako je u posljednja četiri dana izgubio osjetila njuha i okusa. Gobert nije pokazivao simptome u vrijeme kad je testiran pozitivno, ali je očito počeo iskazivati neke posljedice zaraze.

Gobert se našao na udaru javnosti nakon objave pozitivnog testa zato što se šalio s virusom i ponašao neodgovorno, a otkad je objavljeno da je zaražen se više puta ispričao te je kazao kako mu je žao što nije situaciju shvatio ozbiljnije.

Također, donirao je pozamašnu svotu novca za istraživanje i liječenje koronavirusa. Donirao je pola milijuna dolara, od čega je 200 tisuća za zaposlenike dvorane Utah Jazza koji ne mogu raditi za vrijeme obustave lige.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10822.03.2020. u 23:09
    Rudy, drz se ,,,bas te gledam protiv Spanjolske na EP 2015, el clasico
    narada108