Košarka

Bojanovi suigrači više nemaju koronavirus, zaražena poznata NBA novinarka

Matej Kačan • petak, 27.03.2020.
Bojanovi suigrači više nemaju koronavirus, zaražena poznata NBA novinarka

Igrači Utah Jazza Rudy Gobert i Donovan Mitchell su i službeno dobili sve nalaze da su se oporavili od koronavirusa, ali je istim zaražena poznata ESPN-ova novinarka koja prati NBA Doris Burke...

Dobre vijesti za NBA obožavatelje i Bojana Bogdanovića stižu iz Salt Lake Cityja. naime, igrači Utah Jazza i Bogdanovićevi suigrači Rudy Gobert i Donovan Mitchell prošli su sva testiranja, dobili nalaze te je sad službeno kako više nisu zaraženi koronavirusom.

Mitchell je tu vijest proslavio na društvenim mrežama, a Gobert se nije oglasio. Obojica su bili među prvim zaraženima u NBA, a upravo zbog Gobertovog pozitivnog nalaza prije utakmice Jazza i OKC Thundera je NBA sezona zaustavljena 11. ožujka. <>

Bit će zanimljivo pratiti odnos ove dvojice jer dobri NBA poznavatelji tvrde kako im je odnos narušen jer se Gobert navodno ponašao vrlo neodgovorno dok nije znao za zarazu pa je olako dirao stvari svojih suigrača. To mu je Mitchell zamjerio te navodno smatra da Gobert snosi dio krivnje za njegovu zarazu.

Gobert se od tad javno ispričao svima zbog svog ponašanja, a donirao je i poveću sumu novca za borbu protiv širenja koronavirusa. Srećom, nije bilo većih posljedica jer su se obojica uspješno oporavila, a većina zaposlenika Jazza, uključujući i Bogdanovića, je testirana negativno.

No jednako dobre vijesti ne stižu iz novinarskih krugova koji prate samu NBA. Poznata ESPN-ova novinarka Doris Burke je objavila kako je zaražena virusom, a svoja je iskustva prepričavala gostujući u podcastu svog kolege i najpoznatijeg NBA insidera Adriana Wojnarowskog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!