Tenis

Krajinović: 'Ako US Open bude otkazan, sezona je gotova'

Branimir Korać • ponedjeljak, 06.04.2020.
Krajinović: 'Ako US Open bude otkazan, sezona je gotova'

Filip Krajinović uvjeren je kako teniska sezona neće dobiti nastavak ako se otkaže i US Open za koji nije optimist da će se održati...

Tenisači se polako pripremaju za završetak sezone, Filip Krajinović svjestan je da ove godine tenisa možda više neće biti.

"Sve je ovo šok i jako mi je žao što je Wimbledon otkazan, ali s druge strane to smo i znali. U stalnom smo kontaktu s organizatorima, imamo grupu na WhatsAppu gdje dobivamo obavijesti i jako mi je žao, ali zna se što je prioritet u ovom trenutku. Nadam se da će se US Open igrati iako čisto sumnjam. Svi se nadamo da će biti US Opena, a ako i on bude otkazan, sezona je gotova i vidimo se sljedeće godine. Žao mi je što se to dogodilo jer sam jako dobro krenuo, ali nisam jedini", kaže Krajinović za Sportklub.

Krajinoviću je kao i svima najteže palo to što ne može trenirati i normalno raditi.

"Moram biti pozitivan, radim neke stvari koje prije nisam radio. Vjerujem da ću brzo ući u formu kada krenu mečevi, već sam ranije duže pauzirao zbog ozljeda i ovo mi nije novost. Već imam iskustva s dužim pauzama i to mi neće biti strano."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!