Ostali sportovi

Tom Brady o odlasku iz Patriotsa: 'Imam što za dokazati sam sebi'

Matej Kačan • ponedjeljak, 06.04.2020.
Tom Brady o odlasku iz Patriotsa: 'Imam što za dokazati sam sebi'

Legendarni bacač New England Patriotsa i novi igrač Tampa Bay Buccaneersa Tom Brady objavio je emotivnu ispovijest na Players' Tribuneu, a između ostalog je objasnio razloge odlaska iz Patriotsa...

Šesterostruki NFL prvak, trostruki MVP lige i jedan od najvećih igrača u povijesti američkog nogometa Tom Brady je ovog proljeća napustio svoje New England Patriotse nakon 20 godina te se zaputio na Floridu, u Tampa Bay Buccaneerse.

Vrijeme u izolaciji zbog koronavirusa je legendarni bacač odlučio prikratiti emotivno ispovijesti i tekstom na Players' Tribuneu, stranici gdje igrači sami mogu objavljivati svoje misli i tekstove.

Između ostalog, u tekstu je Brady naveo svoje razloge za odlazak iz Patriotsa, a najveći je onaj natjecateljski. Naime, jedan od najvećih koji su igrali u NFL-u još smatra i osjeća da ima štošta za dokazati, prvenstveno sam sebi.

"Trenutno imam stvari koje sebi želim dokazati. Jedini put je naprijed. Ako ne odem za tim, nikad neću znati što sam sve mogao postići. Željeti nešto je potpuno drukčije od uistinu napraviti nešto. Ako stojim u podnožju planine i kažem sebi da bih se mogao popeti na najviši vrh, ali to ne učinim, koji je smisao toga?"

Osim teksta, Brady je odvojio vrijeme da bi se emotivnim postom na svom Instagramu oprostio od navijača Patriotsa te im je zahvalio na 20 godina bezuvjetne potpore i ljubavi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!