Košarka

Magic Johnson: 'NBA će se vratiti bez publike'

Matej Kačan • petak, 10.04.2020.
Magic Johnson: 'NBA će se vratiti bez publike'

NBA legenda i jedan od najvećih košarkaša ikad Earvin Magic Johnson je kazao kako će se NBA igrati bez gledatelja ako se ove sezone nastavi natjecanje u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta...

NBA svakodnevno gleda nove opcije i radi na povratku elitne košarke na parkete i male ekrane, a NBA legenda i donedavni funkcioner Lakersa Magic Johnson je uvjeren kako će se liga vratiti, ali u početku bez gledatelja na tribinama.

"Nada uvijek postoji, mislim da bi igračima trebala tek jedna utakmica da se prilagode igri bez gledatelja na tribinama. Sport nam u ovakvim vremenima treba, ali samo ako će se o svima voditi briga. Vjerujem kako će se NBA vratiti, vjerojatno bez gledatelja."

No NBA nigdje ne žuri, pogotovo u vremenu kad koronavirus najviše pogađa SAD koje predvode svijet po broju zaraženih. Neke crne prognoze govore i o četvrt milijuna umrlih kad se sve ovo završi.

"Doći će vrijeme za to. Adam Silver radi sjajan posao s ligom. On želi sigurnost za sve igrače prije povratka na parket. Mislim da će se sport vratiti, samo je pitanje vremena kad budemo sigurni da je virus pod kontrolom i da ne utječe na cijelu zemlju. Kad brojke zaraženih i umrlih padnu i stabiliziraju se, sport će se vratiti", uvjeren je Johnson.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAKoronavirus
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!