Nogomet

Milin: 'Mamić je kandidat za izbornika, Dalića jako cijene, a Jurčiću bezuvjetno vjeruju'

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.04.2020.
Milin: 'Mamić je kandidat za izbornika, Dalića jako cijene, a Jurčiću bezuvjetno vjeruju'
Foto: Kristijan Komarica

Ferdo Milin radio je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u mlađim selekcijama, a sada čeka na novi angažman, možda u Hrvatskoj ili možda ipak u Emiratima...

Dok je bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, b>Ferdo Milin odrađivao je jako dobar posao i tamo su bili zadovoljni. Nakon završetka ove globalne krize, ostaje mogućnost povratka.

"Bilo je razgovora i tijekom sezone, a i sada ima upita i to i iz Emirata i inozemstva općenito, ali i iz Hrvatske. Ne mogu još reći u kojem ću smjeru ići, hoću li ostati u Hrvatskoj ili ići van, sve je otvoreno. Ja sam spreman raditi, nedostaje mi trenerski posao", kaže Milin za Sportske novosti.

Nimalo ga ne iznenađuje što je Zoran Mamić jedan od kandidata za izbornika Ujedinjenih Arapskih Emirata, hrvatski treneri su cijenjeni na tim prostorima.

"Iz iskustva znam koliko naše trener cijene posebno u Emiratima. Tamo su se dogodile neke promjene u Savezu i traže svoje ljude. Mamić je jedan od kandidata uz nekoliko stranaca i domaćeg trenera Abdulaziza Muhammeda. Izolacija je i u Emiratima, rade samo trgovine, a svi klubovi će smanjiti ugovorne rate za 30 posto. I Savez i brojni klubovi krenut će u svojevrsni novi početak s novim ljudima."

I izbornik Zlatko Dalić spominje se među kandidatima za novog trenera snažnog Al Ahlija, a Kruno Jurčić je pak nedodirljiv u Al Nasru.

"Za Dalića znam da ga jako cijene i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da ga pokušaju dovesti. Kruno Jurčić je siguran u šestoplasiranom Al Nasru, bezuvjetno mu vjeruju i sjajno kotira u Emiratima. Vjerujem da će nakon krize u Emiratima biti još naših trenera."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!