Ostali sportovi

Vladimir Miholjević: 'CRO Race je i dalje u planu u ranije dogovorenom terminu'

Mihaela Bradovski • srijeda, 15.04.2020.
Vladimir Miholjević: 'CRO Race je i dalje u planu u ranije dogovorenom terminu'

Direktor utrke Kroz Hrvatsku Vladimir Miholjević još uvijek nema razloga za veliku zabrinutost, utrka je u dovoljno kasnom terminu te bi se mogli osigurati uvjeti za njeno održavanje...

Utrka Kroz Hrvatsku ove godine na rasporedu je od 29. rujna do 4. listopada i zasad nije u opasnosti od odgode ili otkaza. Potvrdio je to i direktor utrke Vladimir Miholjević koji je za Hinu istaknuo kako se zasad računa na taj termin.

"Planiramo i dalje održati utrku u tom terminu iako to znači da će nam se poklopiti s početkom Gira. Zadnje dvije etape CRO Racea održat će se isto kada i prve dvije etape Gira, ali sezona je specifična i takvo što nije se uspjelo izbjeći."

UCI planira održati sve tri najveće utrke pa su tako kasne termine dobiti i Tour de France, Giro d'Italia i Vuelta Espana koja bi mogla biti na rasporedu čak u studenom. Neće u problemima zbog toga biti samo hrvatska utrka već i brojne druge koje su trebale imati čisti termin.

Miholjević ipak vjeruje kako će utrka biti dovoljno jaka jer je kvalitetnih vozača više nego dovoljno.

"To neće biti problem jer su i ekipe i vozači gladni utrka kako bi se opravdala sponzorska sredstva. Iako je zdravlje iznad svega, još uvijek svi vjerujemo da će se sezona održati."

#ostanitedoma

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!