Nogomet

Turski mediji: Ivan Leko konkurent Nenadu Bjelici za klupu Fenerbahčea

Branimir Korać • četvrtak, 07.05.2020.
Turski mediji: Ivan Leko konkurent Nenadu Bjelici za klupu Fenerbahčea
Foto: Pixsell

Nenad Bjelica već neko vrijeme pregovara s Fenerbahčeom oko preuzimanja klupe turskog velikana, a prema pisanju turskih medija, konkurent mu je još jedan Hrvat Ivan Leko...

Upoznali su u Fenerbahčeu Nenada Bjelicu jako dobro kada je s Dinamom isprašio turskog velikana i ostavio ga potpuno nemoćnog, ali nije to bilo dovoljno da mu ponude korektan ugovor. Nisu bili dovoljni niti sjajni Dinamovi rezultati i nakon toga te su pregovori zapeli.

Turci Bjelici nude "probni rok" do kraja sezone pa nakon toga potpis jednogodišnjeg ugovora uz mogućnost produženja na još tri sezone. Naravno, Bjelici ne pada na pamet takvo što potpisati, posebno jer u Fenerbahčeu ima itekako puno posla u preslagivanju momčadi uopće.

I dok se pregovori s Bjelicom ne odvijaju onako glatko kako su Turci očekivali, vjerujući da će hrvatski stručnjak pokleknuti pred veličinom kluba, u javnosti se javljaju nova imena.

Zanimljivo, turski mediji naveliko pišu kako je u priču ušao još jedan stručnjak i to Ivan Leko koji je poput Bjelice trenutno bez angažmana. Leko je nakon razlaza s Club Bruggeom preuzeo Al Ain, ali tamo se nisu poklopile ambicije kluba s kvalitetom momčadi i suradnja nije potrajala.

Hrvatski treneri tako ostaju sve cjenjeniji na tržištu, a vrijeme će pokazati hoće li Bjelica postići dogovor i zaključiti posao ili će se Turci okrenuti prema drugom hrvatskom stručnjaku.

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!