Nogomet

Ognjen Vukojević priveden zbog alkoholiziranog ispada

Matej Kačan • subota, 09.05.2020.
Ognjen Vukojević priveden zbog alkoholiziranog ispada
Foto: Pixsell

Prema pisanju Jutarnjeg lista, bivši hrvatski reprezentativac i trenutni izbornik U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević priveden je nakon što je u pripitom stanju prijetio svojoj supruzi...

U četvrtak je u prostorije PU zagrebačke priveden bivši hrvatski reprezentativac, veznjak Dinama i sadašnji izbornik hrvatske nogometne U-20 reprezentacije Ognjen Vukojević. On je priveden pod sumnjom počinjenja kaznenog djela prijetnje.

Prema pisanju Jutarnjeg lista, Vukojevića je prijavio netko iz obitelji nakon što je došao kući u alkoholiziranom stanju te je supruzi prijetio da će ubiti nju te njenu majku i sestru. U prijavi stoji optužba za verbalno nasilje i prijetnje.

Policija je odmah obavila pretres njegovog zagrebačkog doma kako bi se otkrilo posjeduje li Vukojević vatreno oružje s kojim bi mogao realizirati prijetnje. Ako bude prijavljen od strane policije, odmah bi mogao na prekršajni sud, a ako se podnese prijava za kazneno djelo prijetnje, Vukojević bi mogao ostati i u istražnom zatvoru.

Vukojević je i na SP u Rusiji bio u središtu skandala kad je prilikom slavlja nakon pobjede protiv Rusije uzvikivao skandiranje koje je uvrijedilo domaćina SP-a pa je odmah poslan kući te je razriješen funkcije skauta u stožeru Zlatka Dalića, a nakon toga je dobio posao u omladinskim selekcijama.

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10809.05.2020. u 20:19
    drustveni eksperiment...zabraniti alkohol u Hrvatskoj....pa ces ti vidjeti...ovoga treba drzati daleko od emm zena emm nogometasa, kamoli mladih reprezantivaca kojima bo on kao trebal biti uzor...
    narada108