Rukomet

Nastavlja se rumunjsko rukometno prvenstvo, kod rukometašica igra se samo zaostala utakmica

Mihaela Bradovski • subota, 09.05.2020.
Nastavlja se rumunjsko rukometno prvenstvo, kod rukometašica igra se samo zaostala utakmica
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Nastavlja se rumunjsko rukometno prvenstvo, ali nije moglo bez kontroverzi. Kod rukometaša je situacija jasna, odigrat će se sve preostale utakmice, a kod rukometašica samo zaostala utakmica koja CSM Bukureštu može donijeti titulu prvakinja...

Jedna od rijetkih liga koja nije prekinuta nego će se odigrati do kraja je rumunjska. Rumunjski rukometni savez odlučio je dovršiti posao što znači kod rukometaša odigrati sve do kraja, a kod rukometašica igrat će se samo jedna utakmica.

Situacija kod rukometaša je jednostavna i tu nema nikakvih repova, odigrat će se sve preostale utakmice. Trenutno bukureštanski Dinamo na vrhu ima utakmicu manje od drugoplasirane Potaisse i pet bodova više.

Kod rukometašica je već dosta problema. Vodeća Ramnicu Valcea i CSM Bukurešt imaju isti broj bodova, ali Valcea ima utakmicu više. Savez je odlučio kako se neće odigrati sva kola do kraja nego će CSM Bukurešt odigrati svoju zaostaju utakmicu protiv Slobozije koja je na posljednjem mjestu. Ako CSM uzme barem bod što je više nego izgledno, odnijet će titulu prvaka.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!