Nogomet

Bočkaj: 'Puno se priča je li bilo pošteno ili ne, ali nije na nama da odlučujemo'

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.06.2020.
Bočkaj: 'Puno se priča je li bilo pošteno ili ne, ali nije na nama da odlučujemo'
Foto: Pixsell

Petar Bočkaj odigrao je jako dobru utakmicu na Rujevici, bio je strijelac oba osječka pogotka, ali to nije bilo dovoljno za nešto više...

Iako je bio dvostruki strijelac, Petar Bočkaj nije odveo Osijek u finale Kupa. Rijeka je slavila s 3:2, a Bočkaj je korektno čestitao Riječanima na prolazu.

"Na žalost za nas nećemo biti u finalu. Vodili smo 2:0, dobili smo crveni karton, borili se i dalje, ali na kraju Rijeka ide u finale, čestitam joj na tome. Puno se priča je li bilo pošteno ili ne, to je nogomet, nije na nama, na nama je da igramo i pokažemo na terenu što možemo, a za ovo drugo će se pobrinuti drugi ljudi koji rade taj posao."

Bočkaj smatra kako je ovo najbolji nastup Osijeka u Rijeci u dugo vremena.

"Puno puta smo došli ovdje, oni su kretali žestoko i rano stizali do prednosti. Ovaj put nismo im dali, stisnuli smo ih visoko i došao je prvi gol, drugi gol je stigao zbog pogreške nakon našeg presinga. Izašli smo na teren kao pravi muškarci i kao pokazali im zube. Mislim da smo odigrali najbolju utakmicu u Rijeci iako nismo pobijedili, a zasluženo ili nezasluženo, to nije na nama."

FOTO: Nel Pavletić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!