Košarka

Giannakopoulos se povlači i prodaje Panathinaikos za 25 milijuna eura

Branimir Korać • utorak, 09.06.2020.
Giannakopoulos se povlači i prodaje Panathinaikos za 25 milijuna eura
Foto: Pixsell

Dimitris Giannakopoulos već danima vodi rat protiv Eurolige i njenih čelnika, a sada se odlučio u potpunosti povući i prodati klub...

Sa zanimanjem se čekala konferencija za novinare vlasnika i predsjednika Panathinaikosa Dimitrisa Giannakopoulosa. Rat s Euroligom se zahuktao i Giannakopoulos želi istupanje iz tog natjecanja i prelazak u Fibinu Ligu prvaka, a ujedno je i poručio kako prodaje klub.

"Više bih volio igrati Fibinu Ligu prvaka, ali o tome će odlučiti s više strana uz odobrenje navijača našeg kluba. Panathinaikos je na prodaju, to je moja odluka i prodajem ga za 25 milijuna eura. To je ispod realne cijene s obzirom da je ona oko 100 milijuna eura. Klub će do tada kontrolirati moji ljudi od povjerenja Manos Papadopoulos i Takis Triantopoulos", poručio je Giannakopoulos.

Prve informacije iz Grčke govore kako Giannakopoulos ne bi trebao imati problema u pronalasku kupca s obzirom da prodaje klub dosta ispod realne cijene, a stvarna vrijednost kluba sa svim popratnim stvarima je višestruko veća.

Ostaje otvoreno u kojem će se natjecanju Panathinaikos natjecati sljedeće sezone s obzirom da nije na pomolu nikakav mogući dogovor s Euroligom.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!