Košarka

Direktor Bologne demantirao glasine o Ibrahimoviću

Matej Kačan • nedjelja, 14.06.2020.
Direktor Bologne demantirao glasine o Ibrahimoviću

Zlatan Ibrahimović ovog ljeta sigurno napušta Milan, a kao jedan od favorita za njegovu novu destinaciju se spominjala Bologna. No to je demantirao direktor samog kluba Riccardo Bigon...

Bologna neće biti novi klub Zlatana Ibrahimovića, potvrdio je to direktor kluba sa sjevera Italije. Bolognu i Šveđanina koji na ljeto napušta Milan se povezivalo zbog Ibrahimovićevog prijateljstva sa Sinišom Mihajlovićem, ali od toga neće biti ništa.

"Razumijem interes medija da se od ovoga napravi priča jer je on jako važno ime na najvišoj razini, ali Ibrahimović nije naša mogućnost. Više nismo u kontaktu. Pričao je s Mihajlovićem na zimu, ali je napravio svoje odabire i više ne razmatramo tu mogućnost", kazao je direktor Bologne Riccardo Bigon.

Ibrahimović je u siječnju pregovarao s Bolognom baš zbog Mihajlovića i mogućnosti rada s njim, ali se ipak vratio u Milan. Trenutno je najizglednija opcija da će se Ibra vratiti u Švedsku, točnije u Hammarby čiji je suvlasnik i s čijom je ekipom trenirao za vrijeme koronavirusa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!