Košarka

Trener Nuggetsa je prebolio koronavirus

Matej Kačan • utorak, 16.06.2020.
Trener Nuggetsa je prebolio koronavirus

Trener Denver Nuggetsa Mike Malone je kazao kako je još u ožujku prebolio koronavirus, ali da to nije saznao do kraja svibnja kad je testiran na antitijela gdje je dobio pozitivan nalaz...

NBA ima još jedno veliko ime koje je bilo zaraženo koronavirusom. Bolje rečeno, NBA je imala veliko ime zaraženo koronavirusom, ali to nije znala. Riječ je o treneru Denver Nuggetsa Mikeu Maloneu koji je simptome osjećao još u ožujku, ali se nije mogao testirati.

"Rekao bih da se oko 20. ožujka nisam osjećao baš dobro i počeo sam razgovarati s klupskim liječnicima da vidim mogu li dobiti test. Nažalost, u to vrijeme nije bilo dostupnog testiranja tako da sam sve saznao naknadno. Uspio sam se testirati na antitijela oko vikenda za Dan sjećanja (25. svibnja). Nije me iznenadilo kad me klupski liječnik nazvao i kazao da sam pozitivan", priznao je Malone.

Malone je virus prebolio "s nogu" te sada potpuno zdrav čeka nastavak lige u Orlandu gdje će svoju ekipu povesti prema doigravanju. Denver je u trenutku prekida lige imao omjer 43-22 te je bio u borbi za najbolja mjesta na Zapadu.

"Volim reći da sam dobio koronavirus i da sam mu isprašio tur. Hvala Bogu, preživio sam ga. Nadam se da će odlazak u Orlando biti sigurno okruženje", kazao je trener Nikole Jokića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!