Nogomet

Mura sjajno ušla u nastavak sezone, Bobičanec peti put zabio u zadnje tri utakmice

Branimir Korać • srijeda, 17.06.2020.
Mura sjajno ušla u nastavak sezone, Bobičanec peti put zabio u zadnje tri utakmice
Foto: Kristijan Komarica

U prvom susretu 28. kola slovenskog prvenstva Mura je ugostila drugoplasirano Celje i upisala veliku pobjedu 3:1. Među strijelcima za domaćina bio je i hrvatski napadač Luka Bobičanec...

Kada je već promakao hrvatskim klubovima, nije Muri. Luka Bobičanec igra jako dobro, a u pobjedi protiv Celja postigao je već peti gol u zadnje tri utakmice.

Otkako je nastavljena sezona u Sloveniji, Mura zna samo za pobjede. Tri u prvenstvu i jedna u Kupu,, a s ovim prvenstvenim nizom skočila je na četvrto mjesto s dva boda zaostatka za trećeplasiranim Mariborom te četiri boda za drugoplasiranim Celjem.

Upravo Celje je svladano na startu 28. kola i to potpuno zasluženo u susretu u kojem su domaćini bili bolji protivnik.

Već u desetoj minuti Luka Šušnjara doveo je domaćina u vodstvo da bi se Celje vratilo golom Advana Kadušića. Na odmor se ipak otišlo s vpdstvom Mure zahvaljujući Kevinu Žižeku.

Odmah na startu drugog dijela dosuđen je kazneni udarac za Muru, a precizno ga je izveo Bobičanec za konačnih 3:1.

Bobičanec je igrao do 72. minute dok su Matko Obradović i Marko Karamarko odigrali cijelu utakmicu. Kod gostiju Josip Ćalušić i Dario Vizinger igrali su svih 90 minuta, Ivan Božić izašao je u 90. dok je Karlo Plantak zamijenjen u 53. minuti.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!