Nogomet

UEFA donijela konačnu odluku: Finale Lige prvaka u Lisabonu, Dinamovi juniori u Nyonu

Branimir Korać • srijeda, 17.06.2020.
UEFA donijela konačnu odluku: Finale Lige prvaka u Lisabonu, Dinamovi juniori u Nyonu
Foto: Pixsell

Uefin Izvršni odbor donio je odluku o završnicama europskih natjecanja za ovu sezonu, a ona se tiče i Dinama čiji su juniori u četvrtfinalu Lige prvaka...

Dinamovi juniori sudjelovat će na završnom turniru Lige prvaka koji će se ove sezone održati od 16. do 25. kolovoza na neutralnom terenu u Nyonu. Modri su u četvrtfinalu kao domaćini trebali ugostiti Benficu, ali zbog pandemije koronavirusa taj susret je odgađan. U konačnici čak se spominjalo i kako je upitno hoće li biti završnice Lige prvaka za juniore, ali Uefa je odlučila kako će se ona održati u Nyonu.

I seniorska Liga prvaka saznala je datume odigravanja završnice. Mjesto radnje bit će Lisabon, a sve utakmice igraju se na stadionima Sportinga i Benfice.

Atalanta, Leipzig, PSG i Atletico već su osigurali nastup na zavrniom turniru koji će se igrati od 12. do 23. kolovoza i prolazit će se dalje na jednu utakmicu, a en na dvije.

Na isti način igrat će se i završnica Europske lige, ali u Njemačkoj i to u Duisburgu, Düsseldorfu, Gelsenkirchenu i Kölnu počevši s 10. kolovozom.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!