Nogomet

Dino Skender preuzeo Olimpiju: 'Psihološkim pristupom i napornim radom izaći ćemo iz ove krize'

Mihaela Bradovski • petak, 19.06.2020.
Dino Skender preuzeo Olimpiju: 'Psihološkim pristupom i napornim radom izaći ćemo iz ove krize'
Foto: Duško Marušić/PIXSELL

Dino Skender novi je trener Olimpije. Kao što se već javljalo, Skender je bio u Ljubljani i razgovarao s čelnicima kluba, a danas je i službeno preuzeo trenersku ulogu...

Bivši trener Osijeka, Dino Skender, dobio je novi angažman. Skender preuzima Olimpiju na prvoj poziciji na ljestvici slovenskog prvenstva, ali i s dva vezana poraza kod kuće od Celja (0:1) i Brava (0:5) nakon kojih je dotadašnjem treneru Safetu Hadžiću uručen otkaz.

36-godišnji Skender vodio je Osijek prošle sezone do trećeg mjesta, ali nije najbolje krenuo u novu sezonu, ispao je i u Europu od sofijskog CSKA te ga je na klupi zamijenio Ivica Kulešević.

Vezane vijesti

"Za mene je ovo velika čast i izazov. Zahvalan sam predsjedniku Milanu Mandariću što mi je ponudio ovu mogućnost i na meni je da se dokažem i opravdam povjerenje. Olimpija je veliko ime slovenskog nogometa, klub ima puno kvalitetnih igrača i možemo ovu sezonu završiti na najbolji način. S ispravnim psihološkim pristupom i napornim radom pokušat ćemo izaći iz aktualne krize što je prije moguće. Ona se po mom mišljenju dogodila spletom nesretnih okolnosti", rekao je Skender za Olimpijinu stranicu.

Milan Mandarić poželio mu je sreću svjestan isam kako je pred Skenderom puno posla.

"Puno posla je pred novim trenerom, imat će svu podršku i prikladne uvjete za rad. Odlučujući dani su ispred nas, momčad se mora vratiti i natjecateljsku formu što je prije moguće i nastaviti pobjedničkim putem do kraja sezone. Nakon toga krećemo u pripreme za europske kupove", dodao je Mandarić.

FOTO: Duško Marušić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!