Nogomet

Pivarić o povratku u Dinamo: 'Ta vijest objavljena u ukrajinskim medijima je čista špekulacija'

Branimir Korać • petak, 19.06.2020.
Pivarić o povratku u Dinamo: 'Ta vijest objavljena u ukrajinskim medijima je čista špekulacija'
Foto: Kristijan Komarica

Ukrajinski mediji objavili su kako se Josip Pivarić vraća u Dinamo, ali ta informacija na kraju je demantirana od strane Pivarića koji tvrdi da s Dinamom nije uspostavio kontakt...

Josipu Pivariću završava ugovor s kijevskim Dynamom, a ukrajinski mediji odmah su ga poslali nazad u zagrebački Dinamo. Međutim, Pivarić tvrdi kako tu još uvijek nema ničega.

"Ne mogu reći ni da se vraćam ni da se ne vraćam jer se za to trebaju ispuniti neki preduvjeti. Prvi je svakako kontakt sa zagrebačkim klubom, a ja s nikim nisam razgovarao. Ova vijest u ukrajinskim medijima je čisto špekuliranje. Sve je moguće, ali prvo bi trebalo doći do nekog kontakta i razgovora. Nitko sa mnom nije razgovarao i zato bi bilo glupo da sada o tome uopće pričam", kaže Pivarić za Sportske novosti.

Privarić je pod ugovorom s Kijevljanima do kraja srpnja, a sada su mu misli okupirane prvenstvom Ukrajine koje se igra u neizvjesnim uvjetima.

"Moram vidjeti s ljudima iz Kijeva gdje smo u cijeloj. Ova pandemija stvara problem, iz kola u kolo ne zna se igra li se ili ne, broj zaraženih je sada nešto veći i samo o tome se priča. Svi sada gledaju samo kako će završiti sezonu i nitko ne razmišlja o sljedećoj."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!