Tenis

Vekić: 'Nadam se da ću u ostatku godine igrati što je više moguće turnira'

Branimir Korać • petak, 19.06.2020.
Vekić: 'Nadam se da ću u ostatku godine igrati što je više moguće turnira'
Foto: Pixsell

Donna Vekić je također u Zadru na poprištu Adria Toura, naravno, ne u natjecateljskom dijelu već će odigrati ekshibicijski meč protiv Olge Danilović u subotu od 12 sati...

Počinje Adria Tour, održan je ždrijeb skupina i sve je spremno za subotu i početak natjecanja. Donna Vekić nedavno je u Osijeku također organizirala tenisko druženje i to najboljih hrvatskih tenisača i tenisačica.

"Jako sam sretna što sam tu i drago mi je da je Novak ovo organizirao te da su došli svi tenisači. Zadovoljna sam i ponosna i na osječki turnir te što smo sve uspjeli organizirati u tako kratkom roku. Svi su došli bez ikakvog upitnika i jako sam im zahvalna na tome", istaknula je Vekić za Sportklub.

Nastavak sezone najavljen je za kolovoz, a Vekić najavljuje kako će igrati što je više moguće turnira.

"Nadam se da ću u ostatku godine igrati što je više moguće turnira. Radujem se povratku, samo mi nedostaju turniri i mečevi, jedva čekam da ponovno krene. Kada budemo sigurno znali kada točno krećemo i kada je na rasporedu prvi turnir, vidjet ćemo kakva su uopće očekivanja. Ovo je bila stvarno duga pauza, nikada prije nisam toliko pauzirala i bila bez turnira."

Isto tako potvrđeno je kako će US Open biti održan. no Donna nije potpuno oduševljena.

"Osjećaji su pomiješani. Jako sam sretna što ću igrati, ali način na koji su oni to zamislili, nisam baš sto posto prihvatila. Nema parova, nema kvalifikacija, nema tenisa u kolicima, znam da daju sve od sebe, ali i to su veliki minusi."

FOTO: Dubravka Petrić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!