Nogomet

Kadzior: 'Zadovoljan sam što to dobro izgleda na terenu, ali znam da mogu još bolje'

Branimir Korać • subota, 20.06.2020.
Kadzior: 'Zadovoljan sam što to dobro izgleda na terenu, ali znam da mogu još bolje'
Foto: Pixsell

Damian Kadzior ove sezone možda je i najkonstantniji igrač Dinama, pokazuje dobre igre i nakon koronapauze i tvrdi kako ona ipak nije ostavila posebnog traga na njemu...

I dok dobar dio igrača još uvijek ne liči na sebe i traži se nakon pauze koja je zaustavila svijet, Damian Kadzior se dobro nosi s tim. Izgleda dobro i definitivno je jedan od najboljih igrača koji su na raspolaganju Igoru Jovićeviću.

"Ova pauza ne može igračima biti nikako od koristi jer svaki igrač želi igrati i trenirati normalno, međutim nakon stanke zbog koronavirusa ne osjećam da se nešto posebno za mene promijenilo. Dobro se osjećam i od prvog dana kada smo počeli s treninzima osjetio sam da nemam problema. Zadovoljan sam što to dobro izgleda na terenu, ali znam da mogu još bolje. Može i momčad bolje jer odigramo dobro prvo poluvrijeme, drugo malo lošije kao u ove tri utakmice, no sljedeća utakmica bit će još bolja te vjerujem da možemo više minuta odigrati na višoj razini."

Sada slijedi Gorica, neće biti jednostavno i Kadzior traži punu koncentraciju bez obzira na izvjesnu situaciju u prvenstvu.

"Znam više igrača Gorice, možda ne sve, ali dobar dio njih. Prije su tamo bila dvojica Poljaka, sada je samo Maslowski, ali poznajem puno igrača. Vidjeli smo u zadnjoj prijateljskoj utakmici, koju nisam igrao jer sam prije toga igrao protiv Osijeka, da je to kvalitetna momčad, a svaka utakmica kod nje je jako teška, mislim da će i ova biti takva. Moramo prvenstveno misliti o sebi jer kada mi odigramo kvalitetno i na visokoj razini pobjeđujemo. Za nas je ovo važna utakmica, možemo matematički osigurati prvo mjesto što je trenutno najvažnije."

Što se tiče proslave naslova prvaka, o njoj nije bilo govora, sav fokus je na Gorici.

"Nismo razgovarali o proslavi naslova prvaka, po meni je najvažnije pripremiti utakmicu, a ne ono što će biti nakon nje. Treba odigrati 90 dobrih minuta i samo se fokusirati na ovo, a što će biti kasnije, vidjet ćemo."

Kadzior se dobro osjeća u Dinamu i tek je potpisao novi ugovor.

"Odlično se osjećam u Dinamu, svaki dan dolazim zadovoljan na trening, moja supruga je također jako zadovoljna u Zagrebu. Potpisao sam i novi ugovor. Ne volim govoriti što će biti u budućnosti, najvažnije je što je sada, pred nama je još sedam utakmica i treba odigrati kvalitetno jer je tih sedam utakmica za nas priprema za ono što će biti u Europi. Trenutno je najvažnija Gorica, a vidjet ćemo na vrijeme što će biti u kolovozu."

FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL

SuperSport HNL

1Dinamo 3258:24+3472
2Rijeka 3263:23+4071
3Hajduk 3246:21+2561
4Osijek 3358:42+1651
5Lokomotiva 3345:36+947
6Istra 1961 3333:51-1837
7Varaždin 3235:42-736
8Gorica 3330:47-1735
9Slaven Belupo 3340:60-2033
10Rudeš 3315:77-627

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!