Košarka

Arthur i Pjanić odradili medicinske preglede, transfer je pitanje trenutka

Matej Kačan • nedjelja, 28.06.2020.
Arthur i Pjanić odradili medicinske preglede, transfer je pitanje trenutka

Prema navodima talijanskih medija, razmjena između Juventusa i Barcelone koja uključuje Arthura i Miralema Pjanića je pri kraju nakon što su oba igrača odradila medicinske preglede u Torinu...

Iako će vam Maurizio Sarri kazati drukčije, svima je jasno da će do razmjene veznjaka između Juventusa i Barcelone doći i to vrlo brzo. Prema tvrdnjama talijanskih medija, Arthur i Miralem Pjanić su odradili medicinske preglede u Torinu.

Arthur je već u Italiji jer je ogorčen odnosom kluba i trenera Quiquea Setiena prema njemu. Podsjećamo, Setien je nedvosmisleno poručio Arthuru da ga ne treba u želji da ga nagovori na transfer, a Brazilac je to teško primio pa ne želi čekati kraj sezone, već je Barceloni rekao da ne namjerava više igrati za klub.

Zato bi Barcelona htjela transfer odraditi odmah, ali Juventus ne želi odmah pustiti Pjanića jer klub treba BiH veznjaka kako bi dovršio tešku borbu u Serie A i u Ligi prvaka. Tako će Brazilac ipak ostati na Camp Nouu, ali se ne očekuje da će igrati.

Juventus će uz Pjanića Barceloni poslati i 10 milijuna eura jer se Arthur procjenjuje na 70 milijuna eura, a Pjanić na 60. Prema istim navodima, liječničkom pregledu u Torinu su prisustvovali i doktori uz Barcelone koji su nadzirali da s Pjanićem sve prođe prema klupskim standardima.

Povratak Arthura i klupskih doktora u Barcelonu se očekuje večeras, a uskoro bi trebala uslijediti i službena objava transfera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!