Košarka

LeBron i J.R. opet zajedno, Lakersi potpisuju Smitha

Matej Kačan • ponedjeljak, 29.06.2020.
LeBron i J.R. opet zajedno, Lakersi potpisuju Smitha

Prema navodima američkih novinara, LA Lakersi su u procesu dovršavanja pregovora sa šuterom J.R. Smithom koji bi do kraja sezone u Orlandu trebao pojačati redove prve ekipe Zapada...

Vijest koja se pojavila gotovo odmah nakon one da Avery Bradley odustaje od igranja za Lakerse na završnici NBA lige u Orlandu, sad je gotovo pa službena. NBA insajder Adrian Wojnarowski javlja da će zamjena za Bradleyja biti J.R. Smith.

Smith i Lakersi su krenuli u pregovore odmah nakon odluke Bradleyja, a dogovori su blizu završenima te su ostali tek detalji. Tako će iskusni šuter pojačati redove Lakersa, a to će značiti i njegovo ponovno udruživanje s LeBronom Jamesom.

Smith i James su igrali zajedno u Cleveland Cavaliersima te su osvojili i NBA naslov, a Smith je iz Cavsa otpušten u srpnju 2019. godine u sklopu odluka Cavsa koji su krenuli u pomlađivanje. Smith je u šampionskom doigravanju 2016. za Cavse ubacivao 11.5 poena uz tri trice po susretu.

Dodajmo tome da su Cavsi potpisali novo pojačanje pod koševima, a to je bivši igrač Golden State Warriorsa Jordan Bell. To je još jedan potez koji ide u prilog navodima da se hrvatski košarkaš Ante Toni Žižić vraća u Europu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!