Vodeni sportovi

Mladost dočekuje splitski Jadran u polufinalu Prvenstva Hrvatske

Sportnet • utorak, 30.06.2020.
Mladost dočekuje splitski Jadran u polufinalu Prvenstva Hrvatske

Vaterpolo pod zvijezdama se nastavlja. Polufinale Prvenstva Hrvatske donosi uzbudljivi dvoboj Mladosti i splitskog Jadrana koji će se igrati na vanjskom bazenu Mladosti na Savi u srijedu, 1. srpnja u 20.30 sati.

Ulaz na utakmicu je besplatan, uz obavezno pridržavanje protuepidemijskih preporuka za publiku.

"Prva polufinalna utakmica s Jadranom očekuje nas na našem bazenu na Savi i mislim da će biti teška utakmica, Jadran je ozbiljna i respektabilna ekipa. Borbeni su i čvrsti te kvalitetno vođeni. Nemaju što izgubiti u prvoj utakmici tako da će nas sigurno pokušati iznenaditi, a mi ćemo napraviti sve što možemo da opravdamo ulogu favorita i povedemo 1:0 u seriji", najavio je susret trener HAVK Mladosti Zoran Bajić.

Obje momčadi svojim igrama pokazuju ozbiljne ambicije za osvajanje novih trofeja što znači da nas ispod zagrebačkog neba očekuje pravi derbi. Mladost je izborila polufinale uvjerljivim predstavama protiv POŠK-a u četvrtfinalu, dok je Jadran savladao u dvije utakmica bio bolji od Primorja.

Kapetan Mladosti Ivan Marcelić vjeruje u dobru igru svoje momčadi i veseli se povratku na domaći bazen: ''Čeka nas Jadran, vrlo ozbiljan protivnik koji s razlogom vjeruje da ima šansu ući u finale. Mi smo favoriti i tako ćemo se postaviti, a i vraćamo se sa Šalate na Mladost, na naš bazen. Veselimo se što ćemo igrati na vanjskom bazenu, mislim da će to poboljšati atmosferu i nadam se da će gledatelji doći u što većem broju podržati nas. Nadam se da također da ova utakmica neće biti kraj našeg puta već da će nas gledatelji na Mladosti moći gledati i u finalu Prvenstva Hrvatske!''

Nakon utakmice u srijedu Žapci putuju u Split gdje se u subotu navečer igra uzvratna utakmica. Mladost 14. srpnja čeka i Final Four Regionalne lige u Dubrovniku kojeg otvaraju s Jadran Herceg Novim.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!