Košarka

Spencer Dinwiddie i DeAndre Jordan pozitivni na koronavirus, propuštaju Orlando

Matej Kačan • utorak, 30.06.2020.
Spencer Dinwiddie i DeAndre Jordan pozitivni na koronavirus, propuštaju Orlando

Bek Brooklyn Netsa Spencer Dinwiddie i centar DeAndre Jordan su objavili da su pozitivni na koronavirus i zato neće nastupiti na završnici NBA lige u Orlandu...

Brooklyn Netsi će biti uistinu desetkovani na nastavku NBA lige koji se krajem srpnja događa u Orlandu. Naime, kasno u ponedjeljak je objavljeno da koronavirus ima Spencer Dinwiddie koji nije bio siguran hoće li moći putovati na Floridu sa suigračima.

Nekoliko sati poslije je isto potvrdio i centar DeAndre Jordan koji je kazao kako sigurno neće ići u Orlando i tako Netsi dolaze do brojke od čak pet bitnih igrača i prvotimaca kojih neće biti.

Od ranije su ozlijeđeni Kyrie Irving i Kevin Durant, a prije nekoliko dana je iz osobnih razloga odlazak u Orlando odbio i Wilson Chandler koji je kazao kako mu je zdravlje obitelji na prvom mjestu.

Netsima će ovi izostanci uvelike otežati pokušaj da osiguraju svoje mjesto u doigravanju. Trenutno leže na sedmom mjestu Istoka, ali deveti Wizardsi zaostaju za samo šest pobjeda i postoji realna mogućnost da prestignu Netse ako ovi izgube svih osam susreta prije doigravanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!