Košarka

Victor Oladipo neće igrati u Orlandu, fokusira se na oporavak

Matej Kačan • petak, 03.07.2020.
Victor Oladipo neće igrati u Orlandu, fokusira se na oporavak

Nastavak NBA sezone u Orlandu bit će kratak za još jednu NBA zvijezdu. Iako će doći u Orlando, Victor Oladipo neće nastupiti za Indiana Pacerse, već će se fokusirati na svoj oporavak...

Iako Indiana Pacersi imaju osigurano mjesto u doigravanju na Istoku u nastavku NBA lige u Orlandu, tamo će biti lišeni usluga svoje najveće zvijezde. Victor Oladipo se taman vratio na terene kad ga je zadesila pauza te je nakon nova četiri mjeseca bez košarke prerizično da se sad vrati na teren.

On će u Orlando putovati, ali neće igrati, već će biti s ekipom te će nastaviti svoj oporavak na Floridi. Naravno da ta odluka nije bila laka, ali je Oladipo uvjeren da je to prava stvar nakon pauze od godinu dana.

"Zaista želim igrati, i to me uništava kao suigrača i natjecatelja. Osjećam se da sam na dobroj točki oporavka i približavam se prema 100 posto. Kad se uzmu sve varijable, to da se moram vratiti u formu za pet na pet, velikog rizika za moje tkivo koje bi moglo produžiti oporavak i nesigurno okruženje u mjehuru, ne mogu se pomiriti s igranjem", kazao je Oladipo pa je nastavio s objašnjenjem:

"Moram biti mudar. Ova odluka nije bila laka, ali stvarno vjerujem u nastavak ovog kursa i oporavka do potpunog zdravlja za sezonu 2020/21 te mislim da je to prava odluka za mene", objasnio je Oladipo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!