Nogomet

Slavia nastavlja gaziti sve redom, Musa opet zabio

Matej Kačan • ponedjeljak, 06.07.2020.
Slavia nastavlja gaziti sve redom, Musa opet zabio
Foto: Pixsell

Slavia iz Praga je i dalje bez poraza, desetu utakmicu u nizu nakon nastavka češkog prvenstva. Ovaj put je Slavia slavila na gostovanju kod Libereca s 3:1, a treći je gol postigao Petar Musa...

Ni osiguravanje naslova prvaka Češke nije zaustavilo Slaviju iz Praga u sjajnom nizu. Već deset susreta nakon nastavka lige je Slavia bez poraza, a momčad iz glavnog češkog grada je posljednji put izgubila početkom ožujka i ispred Plzena ima velikih 11 bodova prednosti kolo prije kraja.

3:1 je stradao Liberec kod kuće, a već na poluvremenu je bio 2:0. Treći gol je u 49. minuti postigao Petar Musa koji je iskoristio veliku grešku stopera ispred sebe koji je potpuno promašio loptu, a hrvatski je napadač mirno s osam metara lobao golmana. Stigao je Liberec tek smanjiti rezultat u 80. minuti.

Musa je tako zabio svom bivšem klubu iz kojeg je na zimu prešao u Slaviju, a ukupno mu je ovo bio 14. gol u ligi. Po sedam je zabio za Liberec i Slaviju i uistinu je sjajna sezona iza 22-godišnjeg napadača. Sezona za Slaviju završava gradskim derbijem protiv Sparte.

Češka, 1. Liga za prvaka, 4. kolo:
Liberec - Slavia Prag 1:3

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!