Nogomet

Prosinečki svladao velikana i pobjegao iz zone ispadanja

Matej Kačan • utorak, 07.07.2020.
Prosinečki svladao velikana i pobjegao iz zone ispadanja
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Kayserispor Roberta Prosinečkog igra sjajno nakon nastavka nogometa u Turskoj te je trećom pobjedom u nizu svladao Bešiktaš s 3:1 te je tako skočio na 14. mjesto, van zone ispadanja...

Nitko više ne može poreći da Robert Prosinečki radi sjajan posao u Kayserisporu. "Žuti" je momčad preuzeo na dnu ljestvice u siječnju, a od tad je u 13 utakmica upisao samo četiri poraza te je u potpunosti promijenio krvnu sliku momčadi.

Nastavak prvenstva nakon pauze zbog koronavirusa je započeo s porazom od Fenerbahčea, ali je nakon toga Kayserispor upisao tri pobjede u nizu te je pobjegao iz zone ispadanja. Posljednja pobjeda je stigla protiv još jednog velikana, Bešiktaša.

Kayserispor - Beşiktaş Rezultati uživo

Junak pobjede je bio Hasan Acar s dva gola za 1:0 i 2:1 nakon što je izjednačio Hutchinson, a točku na i je stavio Kravets u 86. minuti za konačnih 3:1. 22 minute u pobjedi je dobio i hrvatski nogometaš Mario Šitum, dok je punu minutažu odradio bivši igrač Rijeke Zoran Kvržić.

Četiri kola prije kraja prvenstva je Kayserispor 14. s 31 bodom, dva mjesta iznad zone ispadanja gdje Rizespor i Malatyaspor imaju po 29 na 16. i 17. mjestu. Baš protiv Rizespora Prosinečki u sljedećem kolu ima sjajnu šansu da se pobjedom dovede u komotnu situaciju.

Kayserispor - Beşiktaş Rezultati uživo

Turska, Super lig, 30. kolo:
Kayserispor - Bešiktaš 3:1

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!