Nogomet

Dejan Radonjić strijelac u važnoj pobjedi Samare u borbi za opstanak

Mihaela Bradovski • utorak, 07.07.2020.
Dejan Radonjić strijelac u važnoj pobjedi Samare u borbi za opstanak
Foto: Pixsell

Samara se definitivno probudila, a to pokazuje i pobjeda u gostima kod Arsenala iz Tule 4:2. Gosti su došli do važnih bodova i probudili nadu u ostanak...

Ne tako davno Samara je bila na samom dnu ljestvice ruskog prvenstva i prvi kandidat za ispadanje. U zadnja tri kola ipak igra znatno bolje i u tom razdoblju skupila je velikih pet bodova.

Malo tko je mislio da je to moguće, ali remiji protiv kandidata za Ligu prvaka Lokomotiv Moskve i Rostova te pobjeda kod Arsenala probudili su Samaru i potpuno je vratili u borbu za opstanak.

Domaćin je rano poveo, već u osmoj minuti golom Aleksandra Denisova i stvari nisu dobro krenule po Samaru. Ipak, pogodak u pravo vrijeme, manje od deset minuta prije odlaska na odmor vratio je goste u igru. Strijelac je bio Vitali Liscov.

U drugom dijelu veliki pad domaćina i tri gola Samare u deset minuta. Zabijali su Denis Popović, Maksim Glušenkov i Dejan Radonjić i priči je bio kraj.

Radonjić je bio strijelac u 68. minuti za 4:1, pet minuta nakon što je ušao na teren. Popović je ubacio iz kornera, a Radonjić na drugoj vratnici glavom poslao loptu u mrežu.

Do kraja susreta domaćin je uspio samo smanjiti na konačnih 2:4 preko Evgenija Lucenka.

Arsenal Tula - Krylya Sovetov Samara Rezultati uživo

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

FOTO: Jurica Galoić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!