RTL video

[VIDEO] Gamrot brzo Parkeu zatvorio oko i slavio u trećoj rundi

Matej Kačan • subota, 11.07.2020.
[VIDEO] Gamrot brzo Parkeu zatvorio oko i slavio u trećoj rundi

U središnjem meču KSW 53 eventa u Varšavi, Poljak Mateusz Gamrot je stigao do svoje 16. pobjede u nizu i to protiv Normana Parkea prekidom meča u trećoj rundi zbog Parkeovih problema s okom...

Središnja borba večeri između Mateusza Gamrota i Irca Normana Parkea nije pružila spektakl kakav bi očekivali. U borbi na nogama, praktički bez partera, Gamrot je brzo usmjerio borbu na svoj mlin te je pobijedio prekidom u trećoj rundi.

Privremeni prvak ipak nije stavio svoj pojas na stol jer nije prošao vagu, ušao je iscrpljen zbog naglog gubitka kilograma da pokuša doći ispod granice za laku kategoriju, ali nije uspio i borba je na kraju ispala revijalna.

Malo je prijateljstva bilo između ova dva borca pa se nisu ni pozdravili na početku. Poljak se uvrijedio na teške riječi Parkea u najavi meča, ali se po porazu Irac ispričao te su si ipak dali ruku i pozdravili se.

Gamrot je brzo Ircu zatvorio oko i do kraja borbe je to bila jednosmjerna ulica. U trećoj rundi se Parkeu zatvara i drugo oko te sudac prekida meč. Tako Gamrot dolazi do 16. pobjede uz nula poraza, dok Parke prekida niz od pet pobjeda u nizu.

Snimku meča između Filipa Pejića i Romana Szymanskog možete pogledati na RTLplayu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!