Košarka

Jamal Crawford: 'Nisam napunio 40, napunio sam 20 dvaput'

Matej Kačan • nedjelja, 12.07.2020.
Jamal Crawford: 'Nisam napunio 40, napunio sam 20 dvaput'
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Povratak NBA lige u Orlandu će donijeti i jedno staro lice. Brooklyn Netsi su potpisali Jamala Crawforda koji govori da se ne osjećao kao da je napunio 40 godina...

Uslijed velikih problema s ozljedama i zaraženima koronavirusom, Brooklyn Netsi su za nastavak NBA lige u Orlandu odlučili potpisati dvojicu veterana. Tako su ugovore i priliku za povratak u ligu dobili Michael Beasley i Jamal Crawford.

Potonji će se tako vratiti igranju košarke s navršenih 40 godina, ali godine su za njega samo broj. Ponajbolji šesti igrač lige u povijesti je bez kluba od kraja prošle sezone, a kao 39-godišnjak je u travnju 2019. zabio 51 poen Dallas Mavericksima.

"Žena mi je promijenila moju prehranu prije nekoliko godina i to je bila ogromna stvar za mene. I dalje sam zaljubljen u košarku i volim igru. Nisam napunio 40, napunio sam 20 dvaput", kazao je Crawford nakon potpisa na Netse.

Crawford je triput osvajao nagradu za šestog igrača godine, a kotira kao jedan od najboljih combo bekova i driblera u NBA. Nakon sezone u Sunsima gdje je zabijao 7.9 poena je bio bez kluba, a u studenom je govorio da ne može vjerovati da još nema ugovor.

Ipak je dobio šansu zahvaljujući korona pauzi i otkazu mnogih igrača, a njegova uloga u Netsima i dalje nije točno poznata. No, usprkos tome, Crawford govori da je zahvalan Netsima na ukazanoj prilici. Ako svoju ulogu odigra dobro, mogao bi produžiti svoju karijeru na još pokoju sezonu.

FOTO: Igor Šoban/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!