Košarka

Russell Westbrook pozitivan na koronavirus

Matej Kačan • ponedjeljak, 13.07.2020.
Russell Westbrook pozitivan na koronavirus

Broj zaraženih koronavirusom u NBA ligi polako raste kako se ekipe često testiraju pred odlazak u Orlando. Tako je otkriveno da je na virus pozitivan i bek Rocketsa Russell Westbrook...

Još jedan slučaj NBA zvijezde s koronavirusom je potvrđen u ponedjeljak. Riješ je o beku Houston Rocketsa Russellu Westbrooku koji je vijest potvrdio na društvenim mrežama. Dobra vijest u lošoj jest ta da je Westbrooku virus otkriven prije putovanja ekipe i zatvaranja u Orlandu pa će Rocketsi otići bez njega, a on će se priključiti kad ozdravi.

"Testiran sam pozitivno na Covid-19 prije odlaska ekipe u Orlando. Trenutno se osjećam dobro te sam u karanteni i radujem se ponovnom priključenju suigračima kad ozdravim. Zahvaljujem se svima na lijepim željama i stalnoj podršci. Shvatite ovaj virus ozbiljno budite sigurni i nosite masku", napisao je Westbrook.

Ekipe su polako počele pristizati u Orlando i nekolicina igrača već dijeli dojmove iz hotela. Do prve utakmice je ostalo 18 dana u kojima Westbrook treba dobiti dopuštenje i potvrdu da više nema koronavirus i da se može priključiti ekipi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!