Košarka

Dva igrača u NBA kampusu na Floridi pozitivna na koronavirus

Matej Kačan • utorak, 14.07.2020.
Dva igrača u NBA kampusu na Floridi pozitivna na koronavirus

NBA liga je objavila da u novoj rundi testiranja među ekipama koje su već stigle u izolaciju u Disney World na Floridi ima dva zaražena igrača koji su prebačeni u karantenu...

NBA ekipe su počele pristizati u svoj mjehur izolacije na Floridu, a u Disney Worldu se nastavljaju obavljati testiranja na koronavirus. Tako je liga kasno u ponedjeljak navečer objavila kako ima dva zaražena igrača u kampusu na Floridi.

Ti su igrači odmah udaljeni iz Disneyjevog kampusa te su stavljeni u pojedinačne karantene gdje će čekati negativne testove i dozvole za ponovno priključenje svojim ekipama. Nije rečeno o kojim igračima se točno radi.

Ranije u ponedjeljak je bek Houston Rocketsa Russell Westbrook objavio da je pozitivan, ali on nije ni putovao s ekipom u Orlando jer je test dobio ranije pa sigurno nije jedan od te dvojice.

Poseban je slučaj igrača Sacramento Kingsa Richauna Holmesa koji je smješten u karantenu na deset dana od kojih je dva već odradio. On je greškom prekršio pravila izolacije jer je napustio hotel kako bi ispred ulaza preuzeo dostavu hrane.

NBA ima vrlo rigorozan protokol pa je Holmes odmah kažnjen te je izbacio priopćenje u kojem se ispričava i govori da ima još osam dana izolacije za "odraditi". Istu grešku je počinio i krilni igrač Rocketsa Bruno Caboclo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!