Nogomet

Jakov Puljić nastavlja trpati u dresu Jagiellonije

Matej Kačan • srijeda, 15.07.2020.
Jakov Puljić nastavlja trpati u dresu Jagiellonije
Foto: Pixsell

U susretu 36. kola poljske Ekstraklase, Jagiellonia je kod kuće svladala Slask iz Wroclawa s 2:1 te je tako prekinula slab niz. Pobjednički pogodak djelo je hrvatskog napadača Jakova Puljića...

Hrvatski napadač na radnom stažu u Poljskoj Jakov Puljić nastavlja sa sjajnim igrama nakon pauze zbog koronavirusa. U desetom susretu nakon pauze Puljić je poentirao peti put, a to mu je i treći pogodak u zadnje četiri utakmice.

Najnoviji pogodak je došao u pobjedi Jagiellonije protiv Slaska iz Wroclawa kojom je Jagiellonia prekinula niz od četiri utakmice bez pobjede koji je brojao po dva poraza i remija. Možda bi i ova utakmica bila remi da se Puljić nije ukazao u 72. minuti.

On se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme te je sa sedam metara pogodio praznu mrežu nakon odbijanca za konačnih 2:1. Jagielloniju je u vodstvo doveo Romanchuk u 12., a izjednačio je Tamas u 41.

Puljićeva momčad sjedi na šestom mjestu Lige za prvaka koja broji osam članova, a do kraja je ostalo tek jedno kolo u kojem će igrati protiv Lecha iz Poznana. Naslov prvaka je već osigurala Legia, dok će u Europsku ligu Lech i Piast.

Poljska Ekstraklasa, 36.. kolo:
Jagiellonia - Slask Wroclaw 2:1

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!