Vodeni sportovi

Tucak: 'Jug nipošto ne smije pomisliti kako ima pravo na pogrešku jer je 2-0'

Mihaela Bradovski • subota, 25.07.2020.
Tucak: 'Jug nipošto ne smije pomisliti kako ima pravo na pogrešku jer je 2-0'
Foto: Pixsell

Treća utakmica finalne serije hrvatskog prvenstva u vaterpolu donosi dvoboj između Juga i Mladosti u Dubrovniku gdje Jug vodi s 2-0 u seriji...

Drama i neizvjesnost obilježavaju finalnu seriju hrvatskog prvenstva u vaterpolu, a to zadovoljava i izbornika Ivicu Tucka.

"Obje finalne utakmice bile su sjajne i atraktivne. Jug ima veliku prednost i na korak je do obrane naslova, ali s obzirom na ove dvije utakmice i ono finale Regionalne lige u kojem je Mladost pregazila Dubrovčane, ne bih se usudio zaključiti seriju. Jug ima veliku prednost, ali sve je i dalje otvoreno. Obje momčadi su stvarno vrhunske i nema sumnje da nas čeka fantastična utakmica prepuna uzbuđenja", kaže izbornik Tucak Slobodnu Dalmaciju.

Tucak je jako zadovoljan kvalitetom igre koju je vidio u ovoj seriji, a upozorava kako Jug ne smije pomisliti da je gotovo ili da nema pritiska.

"Ne smiju nipošto pomisliti kako je 2-0 pa imaju pravo na pogrešku. Mladost s druge strane nema pravo na poraz i zna kako je igrala ove sezone s Jugom te sigurno neće doći s bijelom zastavom. Uopće ne sumnjam, poznavajući kvalitetu obje momčadi, da na čeka spektakl."

FOTO: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!