Nogomet

Prosinečki: 'Uložili smo veliki napor da ostanemo u ligi, žao mi je'

Branimir Korać • nedjelja, 26.07.2020.
Prosinečki: 'Uložili smo veliki napor da ostanemo u ligi, žao mi je'
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Kayserispor nije uspio ostati u najvišem rangu turskog nogometa, u zadnjem kolu poražen je na svom stadionu od Trabzonspora u dramatičnom dvoboju s 2:1...

Dramatično je bilo u posljednjem kolu turskog prvenstva, a sve oči bile su usmjerene prema Kayseriju gdje je Robert Prosinečki hvatao pobjedu za ostanak u ligi.

Nije uspio iako nije bio daleko. Trabzonspor je na kraju odnio pobjedu golom u 95. minuti u jeku napada domaćina koji je tražio pogodak za vodstvo i ostanak u ligi.

Pobjeda bi donijela ostanak Prosinečkom, ali bi zato izbacila Rizespor koji vodi Stjepan Tomas, a za kojeg nastupa Dario Melnjak.

"Nije lako govoriti nakon tako dramatičnog dvoboja. Uložili smo veliki napor da bi ostali u ligi, uspjeli smo momčad koja je već bila otpisana dovesti do ove utakmice. Na žalost nismo uspjeli završiti posao, žao mi je", rekao je Prosinečki nakon dvoboja.

Robert Prosinečki se spominje upravo kao novi trener Trabzonspora koji je prema tvrdnjama turskih medija zainteresiran za njegovo dovođenje.

FOTO: Armin Durgut/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!