Košarka

Šarić dobro krenuo pa se ozlijedio, Sunsi pali protiv Bostona

Matej Kačan • nedjelja, 26.07.2020.
Šarić dobro krenuo pa se ozlijedio, Sunsi pali protiv Bostona

Phoenix Sunsi su nastavili bogati program NBA predsezone porazom protiv Boston Celticsa. Dobro su krenuli Sunsi, ali pad u igri dolazi izlaskom Darija Šarića iz igre u drugoj četvrtini...

Bilo je lijepo vidjeti Darija Šarića u dobroj formi za Phoenix Sunse protiv Celticsa. Dobro su krenuli Šarić i Sunsi pa je Hrvat imao 12 poena u 17 minuta, a Sunsi su vodili nakon prve četvrtine i držali se u drugoj, ali se onda Šarić ozlijedio.

Šepajući je napustio teren te se više nije vratio, a Sunsi su u drugom poluvremenu doživjeli pad i izgubili treću dionicu s devet razlike pa je Boston do kraja održavao prednost na 15-ak poena prednosti do konačnih 117:103.

Za Boston su glavne vedete odigrale mnogo bolje nego u prvom susretu pa je Jaylen Brown zabio 21, Hayward 17, a Jayson Tatum 16 poena. Vidjeli smo na terenu i Kembu Walkera koji je ipak imao smanjene ovlasti.

Kod Sunsa je prvi strijelac bio Devin Booker sa 17 poena, a Šarić je usprkos ozljedi bio četvrti strijelac ekipe. 16 je dodao Bridges, a 13 Johnson, dok je DeAndre Ayton zabio 11 poena uz sedam skokova.

Šarić je poenima dodao i osam uhvaćenih lopti uz dva dodavanja i šut iz igre 5/8. Posebno veseli trica 2/4 i sveukupno jako dobar dojam Hrvata do neugodne situacije i ozljede skočnog zgloba.

U prvom susretu večeri su Philadelphia 76ersi pokazali još jednu crno-bijelu partiju pa su nakon dobrog prvog poluvremena pali i izgubili od Thundera 102:97. Gilgeous-Alexander je zabio 16 poena uz sedam skokova i pet dodavanja, ali je potrošio i 15 lopti. Ben Simmons je opet bio fantastičan s 14 poena, 11 skokova i devet asistencija.

NBA, predsezona:
OKC Thunder - Philadelphia 76ers 102:97
Boston Celtics - Phoenix Suns 117:103

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!