Košarka

Lou Williams dobio 10 dana samoizolacije, propušta prve dvije utakmice

Matej Kačan • nedjelja, 26.07.2020.
Lou Williams dobio 10 dana samoizolacije, propušta prve dvije utakmice

Kontroverza oko odlaska Loua Williamsa iz NBA kampusa na Floridi i njegovih aktivnosti tijekom izbivanja je riješena te je bek Clippersa dobio 10 dana izolacije prije priključivanja svojoj momčadi...

Mala kontroverza oko izbivanja Loua Williamsa iz NBA kampusa u Orlandu je brzo riješena. Williams je dobio dopuštenje za odlazak zbog osobnih razloga, ali je navodno uhvaćen u striptiz klubu u Atlanti.

Pravdao se da je otišao po hranu, a na kraju svega mu je propisana izolacija od 10 dana koja je počela teći u subotu. Prema NBA protokolu, minimalna izolacija zbog napuštanja kampusa je četiri dana po povratku ako se igrač u izbivanju redovito testira.

Propisana izolacija može biti i duža ako medicinski autoriteti procijene da je ponašanje bilo rizično, a Williamsove aktivnosti spadaju u takvo što. Zbog toga će "Sweet Lou" propustiti prve dvije službene utakmice Clippersa prije doigravanja.

To je već treći igrač Clippersa koji je napustio kampus jer su ranije dopuštenje dobili Patrick Beverley i Montrezl Harrell. Bez Beverleyja i Williamsa bi Clippersi mogli biti skraćeni na bekovskim pozicijama, ali to ne bi trebalo značiti puno u početku jer Clippersi imaju riješenu situaciju u doigravanju te su drugi na Zapadu s 5.5 pobjeda zaostatka za Lakersima, a 1.5 pobjedu viška nad Jazzom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!