Košarka

Magic lakoćom protiv oslabljenih Netsa za skok na sedmo mjesto Istoka, Isaac nije kleknuo

Branimir Korać • petak, 31.07.2020.
Magic lakoćom protiv oslabljenih Netsa za skok na sedmo mjesto Istoka, Isaac nije kleknuo

Orlando Magic je u prvom susretu programa u petak upisao glatku pobjedu protiv Brooklyn Netsa sa 128:118. Deset razlike još je i prihvatljiv poraz za Netse koji su gubili daleko uvjerljivije...

Bogat NBA program ovog petka otvorili su Orlando Magic i Brooklyn Netsi, a Magic je upisao očekivanu pobjedu protiv Netsa koji su bez Irvinga, Duranta, Dinwiddieja i mogu biti sretni što niti Wizardsi nisu u puno boljoj situaciji jer bi im bilo opasno ugroženo i osmo mjesto.

Magic je odradio sjajnu utakmicu, točnije drugu i treću dionicu koje je dobio s ukupnih 75:43. Netsi su vodili na kraju prve četvrtine, ali već do poluvremena sve se okrenulo.

Nije se dugo čekalo u trećoj dionici da domaćin odmakne i na 20 poena razlike te je trebalo samo dovršiti posao.

I u zadnjoj četvrtini imao je Orlando visoku prednost, vodio je šest i pol minuta prije kraja sa 128:100 i tu je stao.

Do kraja susreta Netsi su napravili seriju od čak 18:0 i malo popravili dojam, a Steveu Cliffordu samo su potvrdili da si Magic niti s visokom razlikom ne smije dopuštati ovakve stvari.

Evan Fournier kod Orlanda ubacio je 24 poena uz pet asistencija, a Nikola Vučević dodao je 22 poena, sedam skokova i pet asistrencija. Aaron Gordon dodao je deset koševa i 11 skokova.

Kod poraženih Timothe Luwawu-Cabarrot ubacio je 24 poena (5/8 trica), a Caris LeVert 17 poena uz sedam asistencija.

Inače, ovaj susret obilježio je događaj prilikom intoniranja himni kada Jonathan Isaac jedini nije kleknuo niti nosio posebnu majicu Black Lives Matter.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!