Košarka

Dario Šarić vrlo dobar u glatkoj pobjedi Sunsa protiv Wizardsa

Branimir Korać • subota, 01.08.2020.
Dario Šarić vrlo dobar u glatkoj pobjedi Sunsa protiv Wizardsa

Phoenix Sunsi dobro su krenuli u Orlandu i upisali su pobjedu protiv oslabljenih Washington Wizardsa. Nakon ozljede u trening susretu, Dario Šarić se oporavio i odigrao dobru utakmicu...

Iako šanse Phoenix Sunsa za hvatanjem doigravanja nisu velike, dok god postoje, borit će se. A ako će se ovako boriti u svim susretima, ta nada Sunsa mogla bi poživjeti duže nego što su mnogi bili spremni očekivati.

Phoenix je u Orlandu krenuo protiv Wizardsa koji igra bez niza bitnih igrača i ovdje će stvarno teško išta napraviti. I u ovom susretu Phoenix je bio bolji, a do pobjede je mogao doći još uvjerljivije.

Imali su Sunsi kontrolu nad susretom praktički od početka, Wizardsi su u drugoj dionici uspjeli u jednom trenutku povesti, ali nakon toga Sunsi rade seriju čak 16:0, odlaze na 60:46 i Washington se više ispod sedam poena minusa nije uspio spustiti.

Petorka Sunsa plus Dario Šarić koji je ulazio s klupe, bili su dvoznamenkasti, a šestoricu dvoznamenkastih imali su na drugoj strani i Wizardsi, ali nije im pomoglo.

S obzirom na ozljedu koju je imao i zbog koje je uopće bio pod upitnikom za ovu utakmicu, Šarić je odradio vrlo dobrih 27 minuta. Upisao je 16 poena (2/3 za dva, 2/3 za tri, 6/6 slobodna) uz šest skokova i tri asistencije. Devin Booker ubacio je 27 poena uz pet skokova, a Deandre Ayton 24 poena uz 12 skokova.

Kod Wizardsa Rui Hachimura završio je s 21 poenom i osam skokova, a Herome Robinson dodao je 20 poena.

NBA:
Washington Wizards - Phoenix Suns 112:125

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!