Nogomet

Halilović: 'Malo nas je i sreća nagradila za razliku od prvenstva, u najbitnijoj utakmici nam se vratilo'

Branimir Korać • nedjelja, 02.08.2020.
Halilović: 'Malo nas je i sreća nagradila za razliku od prvenstva, u najbitnijoj utakmici nam se vratilo'
Foto: Pixsell

Rijeka je odnijela trofej pobjednika Kupa, u finalu u Šibeniku svladala je Lokomotivu u zanimljivom susretu koji je mogao otići i na drugu stranu...

Tibor Halilović bio je junak Riječana i strijelac jedinog pogotka u finalu Kupa u Šibeniku. Halilović je i očekivao sličnu utakmicu jer je svjestan kvalitete Lokomotive.

"Mislim da se mogla i očekivati ovakva utakmica, posebno zbog same važnosti i kvalitete ekipa. Mislim da je Lokomotiva kroz cijelu sezonu pokazala koliko je kvalitetna i na kraju osvojila drugo mjesto. Na kraju s obje strane bio je oprezniji ulazak jer je jedna utakmica do trofeja, ali zato je presudilo i naše iskustvo u takvim utakmicama. Malo nas je i sreća nagradila za razliku od prvenstva gdje nas je u nekim trenucima napustila. U najbitnijoj utakmici nam se vratilo", rekao je Halilović za HTV.

Krizno razdoblje skupo je stajalo Rijeku i ostavilo ju je bez drugog mjesta, ali bez obzira na to ciljevi koji su stavljeni pred igrače su ispunjeni.

"Klupski cilj je ostvaren, ali naša želja je bila biti drugi, no korona nas je malo poremetila. Ipak dizali smo se, vjerovali u našu kvalitetu, nije se lako izvući nakon pet utakmica bez pobjede pa onda četiri pobjede povezati i to između ostalih i protiv Dinama i Hajduka. Kao šlag na tortu ovako još odigrati finale Kupa. Svaka čast dečkima i cijeloj ekipi."

FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!