Nogomet

Getafe vjeruje u svoje šanse: 'Ovo je za nas povijesni meč, imat ćemo šanse za četvrtfinale'

Mihaela Bradovski • utorak, 04.08.2020.
Getafe vjeruje u svoje šanse: 'Ovo je za nas povijesni meč, imat ćemo šanse za četvrtfinale'

U srijedu su na rasporedu susreti osmine finala Europske lige, a u jednom od njih Inter igra protiv Getafea. Susret se igra u Gelsenkirchenu na neutralnom terenu...

Getafe ima povijesnu priliku izboriti četvrtfinale Europske lige. Put mu je težak, na njemu stoji milanski Inter, ali Getafe ima svoj cilj.

"Jedva čekamo utakmicu, svjesni smo da je Inter sjajna momčad. Bit će to utakmica naših života i borit ćemo se do smrti. Ovo je povijesni meč za Getafe i moramo dati sve od sebe. Ako se tako postavimo, imat ćemo šanse za četvrtfinale", poručio je vratar Getafea David Soria.

Marc Cucurella slaže se sa svojim vratarom.

"Možemo napraviti nešto povijesno. Ovo vrijeme od kraja sezone dobro nam je došlo da se odmorimo, očistimo glavu i dobro se pripremimo za ovu utakmicu. U jednoj utakmici možemo biti jako opasni, već smo to dokazali, bit će jako teško jer je Inter sjajna momčad, ali borit ćemo se svim našim oružjima."

Najiskusniji igrač Getafea, 38-godišnji kapetan Jorge Molina nada se kako će Getafe izgledati bolje nego u završnici španjolskog prvenstva.

"Bilo je teško, nismo upisali puno pobjeda nakon što je sezona nastavljena. Inter svi vide kao favorita i zbog činjenice što je cijelo vrijeme u pogonu, ali nama je ovih par dana odmora jako dobro došlo i pomoglo nam je da očistimo glave. Potpuno smo spremni. Inter je favorit, ali to ne znači da ima ikakvu prednost u odnosu na nas. Inter ima jednu od najboljih momčadi u Europi s igračima poput Alexisa Sancheza na klupi što dovoljno govori."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!