Košarka

Netsi iznenadili Buckse, Mike Budenholzer rotirao i odmarao igrače

Branimir Korać • utorak, 04.08.2020.
Netsi iznenadili Buckse, Mike Budenholzer rotirao i odmarao igrače

Prva momčad lige upisala je drugi poraz u nizu. Milwaukee Bucksi izgubili su od Brooklyn Netsa sa 119:116, a Mike Budenholzer koristio je sve igrače i dao veći odmor starterima...

Bucksi će biti prvi na Istoku, vrlo vjerojatno i u ligi, ali nije baš ugodan niz koji imaju u ligi. U zadnjih šest službenih utakmica, Milwaukee ih je izgubio čak pet, a jedinu pobjedu ostvario je na restartu sezone protiv Boston Celticsa sa 119:112.

Netsi su vrlo blizu osiguravanja doigravanja, sve je veća razlika između njih i devetoplasiranog Washingtona koji pokušava doći do play-ina. Ne samo da je odmaknuo Wizardsima, već se i poravnao omjerom s Orlando Magicom s kojim će voditi bitku za sedmo mjesto.

Iako su Bucksi bili u minusu i plovili prema porazu, Mike Budenholzer držao se svoj odluke i nastavio s rotacijama odmarajući glavne zvijezde pa je tako Giannis Antetokounmpo odradio samo prvo poluvrijeme.

Iako je Brooklyn vodio najvećim dijelom susreta, Bucksi su uspjeli zaprijetiti u zadnjoj dionici pa i povesti pet minuta prije kraja tricom DJ-a Wilsona.

Uskoro su odgovorili Chiozza i Luwawu-Cabarrot za vodstvo Netsa koje do kraja susreta nisu ispustili.

Donte DiVincenzo 30 sekundi prije kraja smanjio je na 117:116, no Garrett Temple pogađa za novih plus tri 7.3 sekunde prije kraja. Imali su Bucksi zadnji napad, ali ništa nisu napravili i upisali su poraz.

Najbolji kod pobjednika bili su Timothe Luwawu-Cabarrot s 26 poena (5/7 trica), Garrett Temple s 19 poena (5/11 trica) i pet skokova te Chris Chiozza s po deset skokova i deset asistencija.

Kod Bucksa Antetokounmpo je za 16 minuta ubacio 16 poena uz šest skokova, Kyle Korver je dodao 13 poena, a Ersan Ilyasova 11 poena uz deset skokova.

NBA:
Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets 116:119

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!