Automoto

Bottas i Hamilton izdominirali na prva dva treninga u Silverstoneu

Mihaela Bradovski • petak, 07.08.2020.
Bottas i Hamilton izdominirali na prva dva treninga u Silverstoneu

I druga utrka u Silverstoneu mogla bi proteći u totalnoj dominaciji Mercedesa. Vidi se to i po treninzima gdje je Mercedes nastavio ostvarivati najbolja vremena...

U nedjeljnoj utrci Mercedes je dominirao i bio najbrži dok nisu krenuli problemi. I Bottasu i Hamiltonu otišla je guma, Hamilton je uspio unatoč puknutoj gumi zadržati vodeću poziciju i odnijeti pobjedu, no dok je s bolidima sve bilo u redu, Mercedes je lakoćom bio na vrhu.

Tako bi moglo biti i u drugoj utrci na ovoj stazi koja je na rasporedu u nedjelju. Prva dva treninga održana su danas, a nisu se vidjeli neki posebni pomaci.

Prvi trening pripao je Bottasu koji je imao 138 tisućinki prednosti nad Hamiltonom dok je trećeplasirani Verstappen za Bottasom kasnio skoro osam desetinki.

Drugi trening pripao je Hamiltonu koji je imao 176 tisućinki prednosti nad Bottasom i osam desetinki nad trećeplasiranim Ricciardom.

Osim Mercedesa na oba treninga obojicu vozača u Top 10 imao je samo Racing Point kojeg mogu radovati odlični nastupi Hulkenberga koji je ostvario četvrto i šesto vrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!