Košarka

Draymond Green vrbuje Bookera: 'Pustite ga iz Phoenixa'

Matej Kačan • subota, 08.08.2020.
Draymond Green vrbuje Bookera: 'Pustite ga iz Phoenixa'

Krilni centar Golden State Warriorsa Draymond Green je komentirajući Devina Bookera poželio da mladi šuter svoje talente iskoristi negdje drugdje i da ga Sunsi razmjene...

Iako na nastavku NBA lige u Orlandu nema Golden State Warriorsa, njihov krilni centar Draymond Green nikad ne propušta priliku za malo uznemiriti duhove. Ovaj put je bio gost emisije koja prati ligu te je komentirao aktualna događanja.

Zaustavio se na Phoenix Sunsima i Devinu Bookeru, fantastičnom šuteru koji je Sunse i Darija Šarića doveo do 4-0 omjera, a zabio je 112 poena u četiri susreta te je ponajbolji igrač lige u balonu.

No sve to možda neće biti dosta jer Sunsi i dalje nisu u poziciji ulaska u doigravanje gdje Booker još nikad nije nastupio. Zato Green želi da ga Sunsi razmjene pa je zavapio: "Pustite ga iz Phoenixa!"

Sigurno da bi Green želio da Booker nekako završi baš u njegovim Warriorsima, ali neće dobiti kaznu za vrbovanje. Liga je još 2017. objavila pravila i objašnjenja istih u kojima će okrenuti glavu na vrbovanje i dogovaranje dva igrača međusobno dok god ne uključuje izravnu financijsku ponudu. No ove riječi Greena ne bi se oprostile nekom dužnosniku ekipe jer je to strogo zabranjeno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!