Nogomet

Setien: 'Idemo u Lisabon, to je ono što smo i tražili, bili smo vrlo dobri'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 09.08.2020.
Setien: 'Idemo u Lisabon, to je ono što smo i tražili, bili smo vrlo dobri'

Nakon 1:1 u Napulju, Barcelona je s dosta opreza prišla dvoboju protiv Napolija, shvatila je protivnika ozbiljno i vrlo dobrim prvim poluvremenom osigurala je mjesto u Lisabonu...

Quique Setien mogao je odahnuti. Uoči susreta novinari su ga podsjetili na to da bi mu ovo mogla biti posljednja utakmica na klupi Barcelone, no Barca je slavila, izbacila Napoli, a Setien ostaje u sedlu.

"Idemo u Lisabon, to je ono što smo i tražili. Ovo je bio prvi korak i ostale utakmice čekamo s istim entuzijazmom kao što smo čekali ovu. Bili smo vrlo dobri i zaslužili smo pobjedu."

Početak susreta nije bio baš najbolji za Barcelonu koja se mogla naći u minusu.

"Istina je da su nam stvorili probleme u prvim minutama. Napoli je sjajna momčad i ovo što smo napravili nije jednostavno. To je jedna od najboljih talijanskih momčadi. Kontrolirali smo utakmicu savršeno, imali smo vrlo dobro prvo poluvrijeme, u drugom dijelu imali su više loptu u nogama, ali nisu nam stvorili prevelike probleme. Morali smo biti oprezni, drugi gol ih je mogao staviti u stanje euforije i tada bi puno toga mogli kompromitirati. Normalno je da u tim situacijama budete i malo nervozni."

Tijekom susreta Messi je zaradio neugodan udarac, dugo mu se ukazivala pomoć, a taj prekršaj rezultirao je penalom za Barcelonu.

"Dobio je težak udarac, dobro sam to vidio. Pružit ćemo mu sav potreban tretman, ali mislim da neće biti problema."

U četvrtfinalu Barcelonu očekuje susret protiv Bayerna.

"Bit će to vrlo komplicirana utakmica, oni su osminu finala odradili sa sedam postignutih golova. Bayern je sjajna momčad i očekujem sjajnu utakmicu."

I Napoli se pokazao kao neugodan protivnik, a Setien je nakon susreta čestitao Gattusu.

"Čestitao sam mu na njegovom radu i na napretku Napolija."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!