Košarka

I Thunderi se pogostili na raspalim Wizardsima

Matej Kačan • nedjelja, 09.08.2020.
I Thunderi se pogostili na raspalim Wizardsima

Prvi susret NBA večeri u nedjelju su odigrali Oklahoma City Thunder i Washington Wizardsi koji više nemaju za što igrati jer su i matematički ispali iz utrke za doigravanjem na Istoku...

Vjerojatno najlakši posao u NBA balonu imaju one momčadi koje igraju protiv Washington Wizardsa. Momčad iz glavnog grada je u Orlando došla bez najboljih igrača, a zadnje zrno motiva kod Wizardsa je nestalo i matematičkim ispadanjem iz utrke za doigravanjem.

Wizardsima su Netsi i Magic nedostižni pa na terenu izgledaju nemotivirano, kao neka družina s Ljetne lige ili s hakla, a tu su činjenicu iskoristili igrači Thundera da malo nabildaju samopouzdanje, izbruse formu i pritom upišu uvjerljivu pobjedu.

Od prve do zadnje sekunde je Thunder vodio, najviše s 22 razlike sredinom treće i kroz četvrtu dionicu, a sve se zaustavilo na 121:103. Stigli su se odmoriti i Andre Roberson, Steven Adams i Nerlens Noel, dok je Dennis Schröder otišao na rođenje djeteta.

U takvom se sastavu mnogo rotiralo, a najviše je ubacio Darius Bazley s 23 poena, a 20 je dodao Danilo Gallinari. Chris Paul je kontrolirao susret s 13 poena, devet dodavanja i šest skokova. Kod Wizardsa je najmanje loš bio Jerome Robinson s 19 ubačaja.

Oklahoma drži peto mjesto Zapada s istim brojem pobjeda zaostatka za Lakersima kao i šesta Utah pa će u prvoj rundi vjerojatno na Rocketse ili Nuggetse.

NBA, nedjelja:
OKC Thunder - Washington Wizards 121:103

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!