Nogomet

Kutak za kladioničare: Sunsi nastavljaju seriju, a Zenit kreće pobjedom

Branimir Korać • utorak, 11.08.2020.
Kutak za kladioničare: Sunsi nastavljaju seriju, a Zenit kreće pobjedom

Utorak donosi zanimljiv sportski program, u fokusu je, naravno, Europska liga iz koje izdvajamo dvoboj izmešu Wolverhamptona i Seville...

Wolverhampton - Sevilla

Wolvesi i Sevilla ulaze u bitku za polufinale Europske lige. Sevilla je već "veteran" u završnicama ovog natjecanja, njeni igrači znaju kako je to boriti se za trofeje dok su Wolvesi u drugačijoj situaciji. Bit će zanimljivo vidjeti tko će preuzeti odgovornost i zaigrati otvorenije, inače i jedni i drugi znaju i vole zaigrati na kontre, pričekati protivnika i onda na taj način zadavati udarce. Sevilla se nekako čini bliže pobjedi, ima vrlo kvalitetnu momčad, teško prima pogotka, u odličnom je nizu i ne nalazi se na nepoznatom terenu.

Prognoza: Pobjeda Seville

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Wolverhamptona 3.70, neriješeno 3.30, pobjeda Seville 2.35

Rotor - Zenit

Tek je završio prošlu sezonu, a odmah nastavlja s novom. Zenit kreće gostovanjem u Volgogradu kod Rotora, novog člana najvišeg ruskog nogometnog ranga. Rotor je igrao odlično u drugoj ruskoj ligi, ali velika je razlika u kvaliteti između klubova druge i Premier lige. Mogao bi Rotor to saznati već danas kada mu u goste dolazi aktualni prvak i momčad koja je najveći favorit za naslov prvaka i u dolazećoj sezoni.

Prognoza: Pobjeda Zenita

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Rotora 9.00, neriješeno 4.50, pobjeda Zenita 1.50

Philadelphia 76ers - Phoenix Suns

Phoenix Sunsi igraju sjajno u Orlandu i sa svih šest pobjeda vratili su se u igru za doigravanje. U sedmoj utakmici protivnik je Philadelphia koja bi u normalnim okolnostima bila favorit, ali Sunsima je sunce zasjalo kada su saznali da Sixersi neće imati na raspolaganju niti Bena Simmonsa, niti Joela Embiida. Devin Booker i društvo imali bi što za reći da su i njih dvojica tu.

Prognoza: Pobjeda Sunsa

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Sixersa 3.80, neriješeno 20.0, pobjeda Sunsa 1.45

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!