Nogomet

Gasperini: 'Imali smo sreće, pogotovo s remijem Dinama i Šahtara'

Matej Kačan • srijeda, 12.08.2020.
Gasperini: 'Imali smo sreće, pogotovo s remijem Dinama i Šahtara'

Završni turnir Lige prvaka u Lisabonu će otvoriti Atalanta i PSG spektakularnim susretom na stadionu Benfice, a susret je najavio trener momčadi iz Bergama...

Hit europskog nogometa u aktualnoj sezoni još nije rekao svoju posljednju riječ. Atalanta Gian Piera Gasperinija je u igri za Ligu prvaka i nastavak bajke, a prva prepreka na putu do trofeja je jaki PSG. Trener Gasperini je već zadovoljan učinjenim, ali to ne znači da se protiv Parižana ide spuštenog garda.

"Sad smo ovdje, veliki je to adrenalin. Igramo na važnom stadionu, hramu Benfice i šteta što neće biti navijača. Sa sobom nosimo toliko emocija iz proteklih mjeseci, ali se broji ono što napravimo na terenu. No motivacija koju nosimo sa sobom bi mogla biti korisna, mnogo je zadovoljstva", kazao je Gasperini.

Njegova je momčad nakon tri kola grupne faze bila u ponoru, ali se izvukla. Trener je priznao da je u procesu bilo i sreće, pogotovo s utakmicom Dinama i Šahtara na Maksimiru.

"U grupi smo imali sreće, pogotovo remijem Dinama i Šahtara. No nakon toga smo bili dobri i ostvarili smo važne rezultate", kazao je Gasperini čija je Atalanta jedina preostala talijanska ekipa u Ligi prvaka i imat će podršku cijele nacije.

"Žao mi je što smo jedini ostali, mislili smo da Juventus ima sjajnu priliku za prolazak. Napoli je dobro igrao protiv Barcelone, moraju biti zadovoljni. Juventusov izostanak je iznenađujuć. Sad smo mi jedini ostali i pokušat ćemo to dobro odraditi. Nadam s e godišnjem odmoru što je kasnije moguće. Znamo da nas cijela Italija podržava i to je važno za nas, sad smo kao reprezentacija", završio je Gasperini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!