Nogomet

Kutak za kladioničare: Atalanta ide na glavu protiv PSG-a, Rangersi će glatko do slavlja

Jan Šneler • srijeda, 12.08.2020.
Kutak za kladioničare: Atalanta ide na glavu protiv PSG-a, Rangersi će glatko do slavlja

Srijeda donosi dva nogometna i jedan košarkaški par u kutku za kladioničare. Od nogometa odabrali smo četvrtfinale Lige prvaka i škotski Premiership, dok je od košarke aktualan nastavak NBA lige...

Atalanta - PSG

Na rasporedu je prvi susret četvrtfinala Lige prvaka između Atalante i PSG-a. Prednost je svakako na strani Parižana koji su značajno skuplja i na papiru kvalitetnija momčad.

Ipak, Atalanta je ove sezone pokazala koliko je kvalitetna u napadačkom dijelu i kakav fenomenalni nogomet igra. Ne treba dvojiti da ćemo gledati odličnu utakmicu u kojoj favorit je izražen, ali talijansku momčad ne treba podcjenjivati.

Očekujemo dosta golova jer i PSG igra prilično ofenzivni nogomet, a obzirom na činjenicu da se igra samo na jedan susret, uzbuđenja ne bi trebalo nedostajati.

Prognoza: Više od 3.5 golova

Koeficijenti (PSK): Više @2.15, Manje @1.55

Miami Heat - Oklahoma City Thunder

Zahuktava se nastavak NBA lige u Orlandu, a u ranim jutarnjim satima susret će odigrati Miami i Oklahoma. Obje momčadi sigurni su putnici u doigravanje, a ova utakmica mogla bi im pomoći da zadrže mjesto među prve četiri ekipe.

Premda se kod Oklahome radi o odličnoj defenzivnoj momčadi koja na Zapadu ima ponajbolju obranu, u posljednje vrijeme primaju sve više koševa. Što se tiče Miamija, njihova obrana je već nešto slabija od Oklahomine.

Nastavak natjecanja u NBA-u je potpuno drugačiji od susreta u regularnom dijelu. Postiže se jako puno koševa, slabije se igraju obrane i zato možemo očekivati i da će u ovom srazu broj poena otići daleko iznad postavljene margine.

Prognoza: Više od 217.5 poena

Koeficijenti (PSK): Više @1.85, Manje @1.85

Rangers - St. Johnstone

Treće kolo škotskog Premiershipa donosi ogled Rangersa i St. Johnstonea. Rangersi su u dobroj formi, nakon dva kola imaju dvije upisane pobjede uz gol razliku 4:0.

Već sada bježe Celticu za dva boda jer su gradski rivali prosuli bodove protiv Kilmarnocka. Rangersi igraju već godinama dobro protiv St. Johnstonea i dosta često dolaze do lakih pobjeda.

Motivacije im ne nedostaje i zato očekujemo glatku pobjedu domaćeg sastava i nastavak pobjedničkog niza.

Prognoza: Pobjeda Rangersa od 3 razlike

Koeficijent (PSK): Rangers -2 @2.55

Ukupni koeficijent (PSK): @10.14

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!